Toliko toga moram da vam pokažem… Prvo da vas odvedem u obilazak Sene brodićem dok zalazi sunce, a onda vam pokažem kako sija Ajfelov toranj noću, kao milion dolara.

            Realno ovaj doživljaj, samo  jednom se oseća kao prvi put..

Želim da vas pripremim, mene nije niko .

 Opustite se, prepustite se trenutku, prirodi i čaroliji.

Dok ulazite na brodić, gurajući se za najbolje mesto sa koga ćete sve videti, uhvatiti, radite sve suprotno. Polako, pustite ljude da vas vode. Sve ćete videti, ne sekirajte se.

Brodić vozi u oba smera. Ja, Mišel, kao ljubitelj fotografije i trenutka, uvek bih nekako da ga ja ulovim i uhvatim,  i tako varamo se trenutak i ja.

Tu si, ovaj put na mojoj fotografiji. Uhvatila sam te…

Udahnite duboko i opustite se.

Dok prizori prolaze, zgrade arhitekture, vekovi, ljudi koji se smeju, ljubavnici ljube, slikari beleže. Sve teče Sena, život, vi ..

Otvorite širom srce, pustite ljubav da uđe i Pariz da vas osvoji, da budete deo njega.

Energija na brodiću raste, dok svi ispijamo čašu šampanjca, kao pravi Parižani. Sena teče, a svi su opušteni i predati osećaju ljubavi…

Odjednom, kad mislite da je sve doživljeno, pojavljuje  se prvo mali Kip Slobode, a onda džinovski AJFEL . To čudo gvožđa, koje drži sila vode, postaje sve veće i veće. Poput džina dešava se ispred nas. Ostajemo bez … vauuu, a onda se približava neki sat kao npr. 20 h i kreće da sija. Džin sa milion sijaličica,  koje se pale i gase. Radost, žamor, glasovi, ljubav se širi i  kao sanjar, upadaš u san i uživaš, dok traje čarolija…

25

post a comment