Strast želje stvara snagu vizije, a onda sve je moguće i sve počinje..

Ovo je priča negde svih nas koji smo kao deca voleli i igrali tenis po ulici, dok još nije bilo toliko kola ni terena..
Vežbali smo uz Tv sa Agasijem, Sampresom.. Prolazilo je vreme, pa su i teniski tereni nastali, za vežbanje, za nas nekad decu..
Dodje vreme da i ja sa ulice zaigram na šljaci..
Jednom mi je profesor rekao ne dozvoli da dete ikad u tebi odraste.. Ponekad ga vratim u moj dnevni dan..
I tako je to dete igralo na šljaci sa majkom nekada pobednika teniskih terena, a danas trenerom.. Dok prebacujemo lopticu, pitam je, gde je njoj bilo najlepše od svih grend slemova.. Bez mnogo razmišljanja reče Rolan Garos..
I tako povredih kuk, tenis ode malo po strani..
Inspiracija mog budućeg uspeha, kad niko ne veruje u moje sutra, on me je svojim izjavama bodrio, da dok u nešto dovoljno želite i veruje, stići ćete..
Bio je to on Novak Djoković.. I još jedan uvod je neophodan da bih prešla na glavni deo..

Bilo je to u januaru, finale Australijan opna, gde je Djoković pobedio i dao izjavu, koja me je dodatno inspirisala da san, želja mogu se ostvariti samo je neophodno dovoljno jako želeti i verovati u svoj cilj..
I tako, kao i uvek sticajem nekih slučajnih oknosti, greškom sam umesto 10. juna bila 11. juna u Parizu.. Uhhh, greška dan više u Torontu, Pariz 11 jun.. Nova karta za povratak.. Menjam izraz za stolom.. Porodični ručak je u toku, Djoković dobija.. Svi slavimo.. Sledeća titula br.23 je Rolan Garos.. Pitam društvo, kad je ove godine finale u Parizu… Tišina… , 11. juna je finale..
Pa mi smo tad u Parisu, to je znak.. Let jutarnji, to je to .. Finale, idemo..
Kupićemo karte za finale.. Društvo me skeptično gleda, niko mi ne veruje da će u finalu na Rolan Garosu biti Djoković i svi mi..

Strast zelje stvara snagu vizije..
Kako kupiti karte? Skeptično me gledaju svi, ali snaga moje želje, energije pomera svet.. Niko ne veruje, ali dovoljna sam ja, tako reče i Djoković na svom intervju.. Vidimo se Djoloviću snaga uma nas vezuje kosmičkom energijom povezuje..
Za početak idem na sajt Rolan Garosa, učlanjujem se i saznajem kad se mogu kupiti karte.. Nekoga marta u 10h ujutru počeće prodaja karata.. Na sajtovima velikih preprodavaca cifre su da ti se zavrti.. Porodica je na okupu, složna, spremna pa čak i da plati. To je jednom spektakl.. Znak od boga je dat, ko želi i veruje..
Verujem🙏
a onda mogu sve..

Snaga vizije želje – ruši sve,
stvara put i želja iz sna postaje java.. Strast zelje stvara snagu vizije..
Energiju duše kao vulkanske lave, ne možeš zaustaviti. Ona ide, kosmičkom silom nošena, čarolijom raspršena..
Evo me..Tu ispred Vas..
Došao je dan i kupovine karata, svi smo uzbudjeni.. Novac je tu, neki su skeptični, ja verujem, ohrabrujem i smirujem.. Svi smo tu, na različitim stranama sveta, na sajtu RG..
Mišel je glavna uloga. Ispred nje su četiri uredjaja sa kojih će se ulogovati probati sreću da li će kupiti karte.. Mali broker, na berzi želja u ime svih nas, energijom kosmosa gori u nadi i strasti.. Prodaja kreće i u 10.03.h na jednom računaru je 3650.. a ma drugom 280000, .. je po redu za naše karte.. Možemo samo 4 karte kupiti..
Na vezi smo hiljadama kilometara udaljene..
Mlodost izgara, strah izbudjenja.. Holjade ljudi kupuju.. Broj sa 3600, se smanjuje, ako ovde ne kupimo, to je to.. Polako, samo polako biće.. Verujem..
Nešto se dešava, nešto smo kupili.. Jeftino je.. Da li ćemo se samo prošetati, videti teren pre svih.. Hiljade pitanja u sekundi. Nešto smo dobili, polako, nije prevara…. I neizvesnost raste, karte su prodate, viśe ih nema.. I evo odgovora.. Mišel vrišti, dobili smo karte, idemo u finale.. Svi skačemo od sreće, svako tamo negde..
Idemoooo finale RG svi mi i Djoković..
Verujem u želju, snagu strasti vizije i idem hrabro ka cilju..
Dok želim, živim snagu pokrećem..
Neophodna je želja, velika i tako Vaš kofer ide ka viziji svoje želje, uskoro,
snovi postaju stvarnost..
pozdrav od Kofera punog želja i snova iz prelepog Pariza..

3

post a comment