Obavezno, morate  pogledati predstavu MULEN Ruža,  baleta i mjuzikla.  Nešto jedinstveno i neponovljivo. Sam prizor, vetrenjače, crvena boja, zabranjeno snimanje, posebne toalete, ostavlja utisak  glamura i večnosti koje Mulen Ruž predstavlja već decenijama.

Zabrane snimanja  daju dodatnu čaroliju i magiju ovome baletu i pravom spektaklu.

Kao samo gledalac, zaljubljen u svaku vrstu lepote umetnosti dajem vam svoj utisak i doživljaj, kao i preporuku da ovo morate  videti i doživeti.

Sa ulaznicom dobijate svoj sto i flašu šampanjca. Prigušena svetla, ceo kabare i prostor vas vraća u neki stari Pariz koji nikada  nismo doživeli.

 Prigušenim svetlima i crvenim malim lampama na svakom stolu, nestrpljivost raste. Osećate hladnoću u vazduhu i iščekivanje cele sale da kabare počne.

Trenutak kad se zavesa diže. svetla pale, a na sceni se pojavlju, ali stvarnoo najlepše, najzgodnije devojke, balerine koje svojom gracioznošću, preciznošću osvajaju.

Muzika, svetla, njihove prelepe, graciozne noge, grudi naježenih bradavica, kostimi…

Sve je neopisivo, prelepo, a zabranjeno da se zabeleži i uhvati aparatom, telefonom ili bilo čim.

Čarolija je uhvaćena i ostavljena na sceni ovog kabarea, u kostimima, svetlima, lepoti i neverovatnim veštinama ovih mladih prezgodnih devojaka i momaka.

Dah vam prestaje od scene, od žagora, aplauza i divljenja publike.

Ne znam sta je lepše, bolje, savršenije.

Ova magija koja postoji je neverovatna čarolija današnjeg vremena…

.Dođite i doživite je. Neophodna je svakome.

Kabare vraća nadu u čaroliju da je ljubav dostupna i svemoguća..

Vaš reporter iz kofera s putovanja šalje vam svoje neponovljive utiske i doživljaje.

17

post a comment